Kuka minä olen?

Olen Anu Lampinen, filosofian maisteri ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Siria sertifioitu lyhytterapeutti). Toimin myös Mieli ry:n mielenterveyskouluttajana. 

Minulla on hyvät valmiudet ja taidot työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Käytän mielelläni erilaisia työskentelymenetelmiä keskustelun lisäksi. Asiakkaalle voivat olla avuksi esimerkiksi mindfulness-harjoitukset, rentoutumistekniikat sekä erilaiset keholliset harjoitukset. 

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, avoin, keskusteleva ja kuunteleva. Haluan auttaa ihmisiä, jotka kamppailevat stressin, ahdistuksen, itsetunto-ongelmien, haastavien ihmissuhteiden tai vaikean elämäntilanteen kanssa. Kaikki käymämme keskustelut ovat luottamuksellisia. Koska terapiapalveluni eivät ole KELA-korvattavia, tapaamisista ei tehdä kirjauksia, eikä asiakkaan henkilötietoja luovuteta kenellekään. Terapiaan hakeutumiseen ei tarvita lähetettä. Tapaamisten kesto on tavallisesti 60 minuuttia ja ne järjestetään arki-iltaisin. Voimme tavata kasvokkain tai etäyhteyden välityksellä.

Minulla on pitkä työkokemus psykologian, uskonnon ja filosofian  opettajana. Monipuolisen koulutukseni sekä työkokemukseni kautta tunnen laajasti erilaisia mielenterveyden haasteita sekä niihin auttavia keinoja.